Tyresö - Kroppskultur 16-35

Stämningen i klubbrummet i tisdags kändes bra. Det var laddade och spelsugna tjejer som samlades inför hemmapremiären. Matchen började dock inte så bra, Kroppskultur drog iväg och efter cirka tio min låg vi under med 1-8. Resterande tid av första halvlek spelar vi jämt med motståndarna och halvtidsresultatet blev 9-16. I andra halvlek var det jobbigt för tjejerna att hänga med och spela jämt med Kroppskultur. Slutresultatet blev 16-35.

 

Jag tycker att tjejerna krigar och visar vilja. Tyvärr är det lite för många tekniska fel, men det är bara att fortsätta träna så kommer de att minska. Vi gjorde lika många mål denna match som mot Heid, och något positivt är att vi släppte in färre mål. Det går alltså åt rätt håll!

 

Efter matchen kände tjejerna sig revanschsugna och började ladda till nästa match som spelas idag, söndag, mot H43/Lundagård. H43/Lundagård är precis som vi nykomlingar i Elitserien, vilket betyder att någon av nykomlingarna kommer att ta poäng. Vi har chansen och jag hoppas och tror att tjejerna kommer att ta den. Tyvärr kommer jag inte kunna se matchen men jag håller tummarna hemma i Tyresö!

 

Kör hårt tjejer!!!

 

/Annie


RSS 2.0