Tyresö HF- Arbrå HK 26-20

Detta referat kommer tyvärr betydligt senare än normalt, detta beror delvis på att skribenterna precis flyttat och är allmänt desorienterade för stunden.

Inför matchen talades det om att inte underskatta motståndet, dels då vi åkte på torsk vid senaste mötet, då på deras hemmaplan, samt då Arbrå vunnit över Örebro helgen innan. Stämningen i laget kändes bra och vi var fokuserade på att köra vårt spel och köra över Arbrå.

Matchen började bra, vi hade ett bra försvarsspel vilket ledde till att Arbrå fick problem med att komma till bra avslut. Framåt kom vi vid flera tillfällen fram till bra lägen, men hade tyvärr mindre bra avslut, vilket ledde till att Arbrås målvakt räddade en hel del och första halvlek blev jämn. Trots att vi missade en del tappade vi inte känslan och blev inte lika stressade som vi kan och brukar bli vid dessa lägen. Det kändes tryggt i laget och vi var överens om att det bara var att fortsätta trampa i andra halvlek och vara mer fokuserade i avsluten.

/Annie

Detta referat blir lite annorlunda än tidigare då ordinarie skribenten läs undertecknad befann sig i samma byggnad fast i källaren under första halvlek. Lagom tills att andra halvlek skulle sätta igång infann jag mig på läktaren och fick en kort redogörelse för spelet i första halvlek. Det mest utmärkande med den analysen var de många skott som träffat målramen. Detta fortsatte på samma sätt under andra halvlek, men mer om det senare.

Andra halvlek var lite trevande till en början, jag hade hoppats på en större ledning till att börja med, dessutom lyckades Tyresö inte riktigt dra ifrån i början av andra halvlek heller. Lagen bytte egentligen chanser och följdes åt under en ganska lång tid.

Det var en del slarv från hemmalagets sida, vad detta beror på vet jag inte men det är absolut något som de kan arbeta bort inför nästkommande matcher. Det skulle lyfta spelet ännu ett snäpp och samtidigt dämpa den osäkerhet som ibland infinner sig på planen.

Distansen till matchen gör det svårt att skriva ett mer utförligt referat och därför lämnar jag det så här då jag inte vill skriva något som kanske inte riktigt stämmer, Men vi kan konstatera några saker, Tyresö vann till slut matchen ganska betryggande och visade återigen att man varkligen är ett lag att räkna med oavsett hur säsongsavslutningen blir.

/Robban


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0